On iki günde 10.883 hastaya şifa

Hatay‘da 3 Şubat tarihinde hizmete açılan 550 yatak kapasiteli Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yaraları sarmaya devam ediyor. 37 branşta 87 poliklinik ile hizmet veren hastane, açıldığı günden bu yana 10.883 vatandaşa şifa dağıttı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’da bulunan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi. Hastanedeki sağlık […]

Hatay‘da 3 Şubat tarihinde hizmete açılan 550 yatak kapasiteli Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yaraları sarmaya devam ediyor. 37 branşta 87 poliklinik ile hizmet veren hastane, açıldığı günden bu yana 10.883 vatandaşa şifa dağıttı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’da bulunan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi. Hastanedeki sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini soran Vali Masatlı, hastanenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuyla ilgili valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “550 Yatak Kapasitesi ile Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yaraları Sarmaya Devam Ediyor.

Valimiz Mustafa Masatlı, Antakya İlçemizde hizmete açılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanede hizmet alan vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 Şubat 2024 tarihinde hizmete açıldı.

37 Branş 87 Poliklinik

3 Şubattan bu yana 10.883 vatandaşa sağlık hizmeti sunuldu.” denildi.

Exit mobile version