Önce Hatayspor…

Hatay’da sporseverlerin “Üç büyükler mi, Hatayspor mu?” sorusuna yaklaşımı Süper Lig’in ilk yarı son haftasında, lider Galatasaray, sahasında Hatayspor ile oynuyor. Yarınki maç öncesinde, Bordo-Beyazlı taraftarların üç büyüklerle ilgili karşılaştırmalarında ağırlıklı olarak “Önce Hatayspor” mesajı çıktı. İşte, “üç büyükler ile Hatayspor” karşılaştırması paylaşımları: Erdal Uğur: İstanbul takımları umurumda değil. Ben, memleketçiyim. Önce Hatayspor. Murat Balcıoğlu: […]

Hatay’da sporseverlerin “Üç büyükler mi, Hatayspor mu?” sorusuna yaklaşımı

Süper Lig’in ilk yarı son haftasında, lider Galatasaray, sahasında Hatayspor ile oynuyor. Yarınki maç öncesinde, Bordo-Beyazlı taraftarların üç büyüklerle ilgili karşılaştırmalarında ağırlıklı olarak “Önce Hatayspor” mesajı çıktı.

İşte, “üç büyükler ile Hatayspor” karşılaştırması paylaşımları:

Erdal Uğur: İstanbul takımları umurumda değil. Ben, memleketçiyim. Önce Hatayspor.

Murat Balcıoğlu: Erdal Uğur, O yüzden mi bu paylaşımı yaptın, kendi sayfanda? Burası Hatayspor! Ezikbahçe’nin arka bahçesi değil! Yalan mı Ahmet Akkoç ağa, sen ne diyorsun bu işe?

Ahmet Akkoç: Murat Balcıoğlu ağa, yağmur nereye tarla oraya…

Erdal Uğur: Murat Balcıoğlu gardaş, ben yine diyorum… İstanbul takımları umurumda değil. Ben de eski bir koyu Cim Bom’luyum. Fener, Cim Bom, Beşiktaş beni ilgilendirmez. Bizimki, arada gırgır olsun.

Mustafa Murat Midik: Var olsun memleket takımı, her şeyden önce Hatayspor.

Can HaarfantasyBarbershop: En büyük Hatayspor.

Çelebi Murat: Sadece Hatayspor. Şampiyon, gönlümüzün şampiyonu…

Hanifi Yanmmaz: Christine Atsu’nun doğum günü kutlu olsun da bizi de mutlu edin artık! Takım, kümeye gidiyor! Bu hafta Cim Bom, haftaya bay, sonra Trabzon! Bu üç maçta puan alamazsak, elveda Süper Lig!

Hamit Küçük: Yahu, Christine Atsu ne zaman oynayacak? Sezonun yarısı bitti, biz hala Atsu’yu bekliyoruz. Bu adamın sakatlığı varsa, sormadan, anlamadan kim bu adamı aldı? Bunun yerine, gençlerden birini profesyonel yapar, iyiyse oynatırdınız! Olmazsa satar veya kiralardınız!

Şenol Günaydın: Yatmalar, kutlamalar, ama yeter artık! Saha da görelim artık. Çiftlik mi burası?

Mehmet Önder: Christine Atsu, Hatayspor’un futbolcusu mu? Sadece üzerinde Hatayspor forması ile çekilmiş fotoğrafını görmekteyiz. Bu adamın Hatayspor un futbolcusu olduğunu bilenden bir açıklama bekliyoruz.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version