Önlük Giydi, Waffle Yaptı, İkram Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önceki gün açılışını yapmak üzere gittiği, Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’ndeki bir içecek-yiyecek işyerinin kurdele kesimini gerçekleştirdikten sonra önüne mutfak öncülüğünü geçirdi ve mutfağa geçerek, kendine özgü yöntemle Waffle yaptı, ikramda bulundu.İşletmeci Cihan Yılmaz ile eşi Açelay Yılmaz çiftinin sahibi olduğu Bubble Up Waffle+Beverage’in açılışı; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önceki gün açılışını yapmak üzere gittiği, Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’ndeki bir içecek-yiyecek işyerinin kurdele kesimini gerçekleştirdikten sonra önüne mutfak öncülüğünü geçirdi ve mutfağa geçerek, kendine özgü yöntemle Waffle yaptı, ikramda bulundu.
İşletmeci Cihan Yılmaz ile eşi Açelay Yılmaz çiftinin sahibi olduğu Bubble Up Waffle+Beverage’in açılışı;

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, Medeniyetler Korosu üyeleri ve diğer seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. Bubble Up Waffle+Beverage’in açılış programının sunumu ise İbrahim Kaşdaş tarafından yapıldı.
Açılışa katılan ve çocukları eğlendiren Palyaço Abdullah Bozkurt, renkli görüntüler oluşturdu. Açılış sonrasında Bubble Up Waffle+Beverage’de ilk Waffle ürününü yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ürettiği Waffle’ı, lezzetini tatması için Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat’a ikram etti.
İşletme sahibi Cihan Yılmaz, açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile katılımcılara teşekkür etti.
-Duygu Ertaş-

Exit mobile version