Öntürk Başkan Ama Personele İş Yaptıramıyor

Başkan Öntürk, Liyakatlı Personel Eksikliğinden dolayı şikayetini dile getirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, hafta içinde Hatay Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkan ve yöneticilerini kabul etti. Görüşmede belediye bünyesindeki liyakatlı personel eksikliğinden şikayet eden Öntürk, şunları söyledi:

“Antakya’nın ve Hatay’ın alan problemi var. Dört defa söylüyorum, işimi yürütemiyorum. Burada personelle ilgili iş yapmak kolay değil. Bu yöneticiler liyakat anlamında yetersiz. Hatay Büyükşehir Proje ekibi de aynı şekilde liyakat bakımından yetersiz. Görev veriyorum, dört defa söylüyorum ama iş çıkmıyor. Kurban Bayramı yaklaşıyor, mezarlıkları elden geçirelim, ayağa kaldıralım diyen yok. Ama herkes daire başkanlığı, genel müdürlük istiyor. Araya aracıları koyuyorlar ama iş yapan yok. Bizim işi iyi bilen bir ekiple yol yürümemiz lazım. Altınözü’nde traktörcü, kebapçı, tornacı yan yana. Kardeşim, arsa mı istiyorsun? Al sana arsa. Her yer bizim.”

Öntürk, bu toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Hatay Ticaret ve Sanayi Odası ile diğer meslek odaları temsilcileriyle şehrimizi ayağa kaldıracak projeleri ve sorunlarımızı konuştuk” dedi.

Toplantıda, şehrin kalkınması için yapılacak projeler ve yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Başkan Öntürk’ün personel eksikliği ve liyakat sorununa dikkat çekmesi, Hatay’ın geleceği için atılacak adımların önemini bir kez daha gözler önüne serdi. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version