Öntürk: “Biz yol, ev, okul yaparız onlar EXPO 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleşen açılış etkinliğinde Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önemli açıklamalarda bulundu.  Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Cumhur İttifakı etkinliğinde konuşan Mehmet Öntürk, Hatay’a yapılan hizmetler ve gelecek vizyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öntürk, Cumhur İttifakı’nın Hatay’a sunduğu hizmetlerin öncü olduğunu belirtirken, rakip parti CHP’yi “bütçe israfıyla” suçladı.  Etkinlikte konuşan […]

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleşen açılış etkinliğinde Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önemli açıklamalarda bulundu. 

Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Cumhur İttifakı etkinliğinde konuşan Mehmet Öntürk, Hatay’a yapılan hizmetler ve gelecek vizyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öntürk, Cumhur İttifakı’nın Hatay’a sunduğu hizmetlerin öncü olduğunu belirtirken, rakip parti CHP’yi “bütçe israfıyla” suçladı. 

Etkinlikte konuşan Öntürk, “Hatay’ımızda son 1 yılda tüm hizmetleri hükümetimiz icra ediyor. Biz yol yapıyoruz, evler, okullar yapıyoruz. Onlar ise EXPO yaparak milletin bütçesini har vurup harman savuruyorlar.” ifadelerini kullandı. Öntürk ayrıca, Hatay’da belediyenin yeterince hizmet sunmadığına dikkat çekti ve kendisinin bu sorunları çözmek için aday olduğunu belirtti. 

Açılış etkinliğine AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik gibi siyasi figürlerin yanı sıra kalabalık bir katılım gerçekleşti. 

Öntürk, Hatay’ın temel sorunlarına odaklanacaklarını ve su, yol ve altyapı gibi konularda çözümler üreteceklerini söyledi. Ayrıca, Kırıkhanlı hemşehrilerinden destek isteyen Öntürk, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına tam destek çağrısında bulundu.  – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version