Öntürk: “Dörtyol ve Hatay için Cumhur İttifakı Hazır”

Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Dörtyol’dan aldıkları destekle güçlerini daha da pekiştirdiklerini belirtti. Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, önceki dönem MKYK üyesi Hacı Bayram Türkoğlu ve ilçe başkanları da katıldı. Numune, Ocaklı, Altınçağ ve […]

Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Dörtyol’dan aldıkları destekle güçlerini daha da pekiştirdiklerini belirtti. Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, önceki dönem MKYK üyesi Hacı Bayram Türkoğlu ve ilçe başkanları da katıldı. Numune, Ocaklı, Altınçağ ve Yeşil Mahalle’lerinde gerçekleşen etkinlikte Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın kalkınması için yapılacak çalışmaları vatandaşlarla paylaştı.

Öntürk, Dörtyol’un mevcut belediye yönetiminin hizmetsizliğe mahkûm edildiğini ifade ederek, ancak Dörtyol’a ve Hatay’a hizmetlerle çağ atlatacak kadronun Cumhur İttifakı’nda olduğunu vurguladı. Ulaşım, alt yapı ve kırsal mahallelerin sorunlarının çözümüne yönelik projelerini anlatan Öntürk, ayrıca imar sorunlarına çözüm bulacaklarını ve deprem sonrası ihtiyaç olan konutları inşa edeceklerini belirtti. Ürünlerin markalaştırılması ve ilçelerin kalkınması için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Öntürk, Dörtyol halkına seslenerek, İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Ömer Oğuz Uçar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ise kendisine destek vermelerinin Hatay’ın kaderini doğrudan etkileyeceğini vurguladı. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version