Öntürk: “Hatay Platformu Kuracağız”

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, seçilir seçilmez “Hatay Platformu” kuracaklarını belirtti. Öntürk’ün seçim gezi mesajlarının ana başlıkları şöyledir:   Deprem şehitlerimizin emanetleri içerisinde, uzuv kaybı yaşamış ve çalışamayacak durumda olan kardeşlerimizin yanı sıra hak sahibi olamamış dar gelirli hemşehrilerimizin konut ihtiyaçlarını ve evlatlarının eğitim masraflarını Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacağız. Kuracağımız “Hatay Platformu” […]

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, seçilir seçilmez “Hatay Platformu” kuracaklarını belirtti.

Öntürk’ün seçim gezi mesajlarının ana başlıkları şöyledir:

 

Deprem şehitlerimizin emanetleri içerisinde, uzuv kaybı yaşamış ve çalışamayacak durumda olan kardeşlerimizin yanı sıra hak sahibi olamamış dar gelirli hemşehrilerimizin konut ihtiyaçlarını ve evlatlarının eğitim masraflarını Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacağız. Kuracağımız “Hatay Platformu” ile siyasetten uzak bir şekilde, dünyanın her yerinde bu şehir için elini taşın altına koymak isteyen her görüşten insanımızı bir araya getireceğiz. Bizim için meslek meselesi, memleket meselesidir. Kuracağımız kurslarla sertifikalı iş garantili meslek edindireceğimiz kardeşlerimizle sektörler arasında köprü oluşturacak, istihdam sorununu ortadan kaldırarak Hatay ekonomisini kalkındıracağız. Hatay’ı sahilleriyle, yaylalarıyla ve elbette açık hava müzesi olma özelliğiyle, en kısa zamanda bir turizm kenti haline getireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte Hatay Havalimanı’nda incelemelerde bulunduk. Bakanımızın yoğun çalışmaları sonucunda havalimanımıza 29 Mart’tan itibaren dolu geliş dolu gidiş seferlerinin başlayacağı müjdesini verdiler. Hatay’a hayırlı olsun! 5 yıllık görev süremizin her bir anını değerlendirerek, vadettiğimiz her bir proje üzerinde eksiksiz şekilde çalışacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

(Adil Yeşildağ)

Exit mobile version