Öntürk : ” Her bölgeye özel ekip kuracağız”

AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Altınözü ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi. Öntürk, ziyaretleri kapsamında MHP Altınözü İlçe Başkanlığı, Altınözü Esnaf Odası, Altınözü Şoförler Odası, Altınözü Ziraat Odası, Altınözü Esnaf ve Kefalet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Muhtarlar, kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla da bir araya gelen Öntürk, depremlerde hayatını kaybedenleri anarak […]

AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Altınözü ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi. Öntürk, ziyaretleri kapsamında MHP Altınözü İlçe Başkanlığı, Altınözü Esnaf Odası, Altınözü Şoförler Odası, Altınözü Ziraat Odası, Altınözü Esnaf ve Kefalet Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Muhtarlar, kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla da bir araya gelen Öntürk, depremlerde hayatını kaybedenleri anarak duygularını paylaştı.
Altınözü’nde gerçekleştirdiği konuşmada kentte yapacakları çalışmaları anlatan Öntürk, şu ifadelere yer verdi: “Her bölgeye özel ekipler oluşturacağız. Hatay’ın dört bir yanında altyapı çalışmalarını başlatacağız ve çamurlu, çukurlu yolları tarih yapacağız. Altyapı, sıcak asfalt, ve su sorunlarını çözeceğiz. Hatay’ın her bölgesini yaşanabilir kılacağız. Göreve geldiğimizde, ihtiyaç duyulan her alana organize sanayi bölgeleri kuracağız.” (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version