Öntürk, Lütfü Savaş’a sert sözlerle yüklendi!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı’nın adayı olan Mehmet Öntürk, İskenderun’da gerçekleştirdiği temaslar sırasında sert açıklamalarda bulundu. Öntürk, 10 yıldır Hatay’a yeterli hizmet sunamadığını iddia ettiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş’ı eleştirerek, “Asıl mesleğine döndürme vakti geldi” dedi. Öntürk, yaptığı açıklamada, “10 yıl aynı sınıfta kalan öğrenciyi alır tamirciye, berbere çırak veririz. Hataylılar olarak […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı’nın adayı olan Mehmet Öntürk, İskenderun’da gerçekleştirdiği temaslar sırasında sert açıklamalarda bulundu. Öntürk, 10 yıldır Hatay’a yeterli hizmet sunamadığını iddia ettiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş’ı eleştirerek, “Asıl mesleğine döndürme vakti geldi” dedi.

Öntürk, yaptığı açıklamada, “10 yıl aynı sınıfta kalan öğrenciyi alır tamirciye, berbere çırak veririz. Hataylılar olarak bu kente hizmet etmeyen kişiyi de mesleğine gönderme vakti geldi.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Hatay’ın döneminin en büyük ikinci kenti olduğunu ancak mevcut yönetimin bu potansiyeli kullanamadığını belirtti ve kentin ayağa kaldırılmasının tarihi bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Kentte hükümet tarafından yapılan yatırımlara ek olarak belediyenin hizmet üretmediğini söyleyen Öntürk, “Hatay’da konutu, okulu, hastaneyi, işyerlerini hükümetimiz inşa ediyor. Ancak bunlara entegre olarak suyu, yolu, altyapıyı yapmak büyükşehirin görevi. Ancak büyükşehir bu hizmetlere yetişemiyor. Hiçbir hizmeti üretemiyor.” şeklinde konuştu.

Öntürk, seçildikleri takdirde Hatay’ın daha iyi yönetileceğini ve belediyenin kentin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunacağını belirterek, “Uyuyan bir yönetimi uyandırmaya, Hatay’a hizmet etmeye geldik.” dedi. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version