Öntürk’ten Prim Müjdesi

Trendyol Süper Lig’in son haftalarında heyecan dorukta! Küme düşme hattındaki takımlar arasında sıkı bir mücadele yaşanırken, Hatayspor’un umudu son haftaya kaldı. Hatayspor, ligde kalma mücadelesinde son adımı atmaya hazırlanırken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten futbolculara ve teknik ekibe büyük bir prim müjdesi geldi. Hatayspor’un ligde kalması durumunda futbolculara ve teknik ekibe 400’er bin TL […]

Trendyol Süper Lig’in son haftalarında heyecan dorukta! Küme düşme hattındaki takımlar arasında sıkı bir mücadele yaşanırken, Hatayspor’un umudu son haftaya kaldı. Hatayspor, ligde kalma mücadelesinde son adımı atmaya hazırlanırken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten futbolculara ve teknik ekibe büyük bir prim müjdesi geldi.
Hatayspor’un ligde kalması durumunda futbolculara ve teknik ekibe 400’er bin TL prim dağıtılacağını açıklayan Başkan Öntürk, bölge halkının takımlarına olan bağlılığını vurgulayarak, “Hatayspor bizim göz bebeğimiz, canımız ve ruhumuz. İnşallah son maçı alarak rakiplerimizin de puan kaybını bekleyerek ligde kalmayı çok arzuluyoruz.” dedi.
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile berabere kalarak umudunu son haftaya taşıyan Hatayspor, ligde 38 puanla 17. sırada bulunuyor ve son haftada Mersin’de Rizespor ile karşılaşacak. Başkan Öntürk, geçtiğimiz hafta açıkladığı 300 bin TL’lik ligde kalma primini son maç öncesi 400 bin TL’ye çıkardığını belirtti.
“İnşallah bu son maçta güzel bir galibiyetle ligde kalırız.” diyen Başkan Öntürk, futbolculara ve yönetim kuruluna verdiği prim sözünü arttırarak, “İnşallah ligde kalacağız, seneye kurumsal bir Hatayspor’u borçsuz ve harçsız, ligde iyi başarılar elde eden bir Hatayspor’u tüm hemşehrilerimize izletmek için gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version