Öntürk’ün A takımı sahaya indi

6 Şubat depremleri sonrası ağır yara alan Hatay'ın yeniden ihyası ve inşası amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaçları ve sorunları sahada tespit ederek çözüme kavuşturacak projeleri hızla hayata geçiriyor.

Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin sahada görev yapan daire başkanlıklarının temsilcilerinden oluşan bir ekip, il genelinde tespit ve çözüm çalışmalarını eş zamanlı olarak yürüterek, oluşan çirkin görüntüler, çevre kirliliği ve ulaşım aksaklıkları gibi sorunlara hızla müdahale ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi birimlerinin daha koordineli çalışarak sorunlara hızlı müdahale etmesini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalarda, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Yıldırım, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Melih Erginses, Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Erol Yılmazgil, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kırmızı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Umut Arpacı da sahada aktif olarak görev aldı.
Ekipler, altyapı, peyzaj, yol, ulaşım ve temizlik gibi 15 ilçenin genel sorunlarını tespit ederek çözümler üretiyor. Vatandaşlardan gelen talepler de dikkate alınarak, kentin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar mesai gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Exit mobile version