Öntürk’ün Arsuz’lu muhtarlarla mesaisi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Arsuz’da muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Öntürk, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, muhtarlar, kanaat önderleri ve Büyükşehir daire başkanlarının katılım gösterdiği toplantıyı Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Öntürk, ilçe belediyesi veya Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanı ayrımı […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Arsuz’da muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Öntürk, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, muhtarlar, kanaat önderleri ve Büyükşehir daire başkanlarının katılım gösterdiği toplantıyı Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Öntürk, ilçe belediyesi veya Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanı ayrımı yapmadıklarını vurgulayarak, parti gözetmeksizin birlikte hizmet etme hedeflerini tekrarladı. Büyükşehir’in yeni bir sürece girdiğini belirten Öntürk, şehrin sorunlarını tespit etmek için muhtarlarla iş birliği yapacaklarını ifade etti.


Öntürk, Arsuz’a doğal gazın müjdesini verirken, Madenli – Serinyol yolunu tamamlamak istediklerini belirtti. Geçmiş borçları temizleme ve 2029 Seçimleri’ne borçsuz bir Büyükşehir Belediyesi olarak girmek hedeflerini açıkladı.
Şehrin altyapı sorunlarına da değinen Öntürk, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının hızlanacağını belirterek, kültür ve turizm projeleriyle ilgili de bilgi verdi.
Toplantı sonunda Arsuzlu muhtarların taleplerini dinleyen Öntürk, köylerde Meydan Projesi başlatacaklarını ve her köye Çok Amaçlı Salon kuracaklarını müjdeledi. Projeyi 365 mahallede uygulamayı planladıklarını belirtti.

Exit mobile version