Öntürk’ün Hatay İçin Hizmet ve Eser Odaklı Vizyonu

Mehmet Öntürk, AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilmesi durumunda Hatay’a “Hizmet ve Eser Belediyeciliği”ni getireceklerini belirtti. Öntürk’ün seçim gezileri sırasında verdiği mesajların ana başlıkları şu şekilde: Teşekkür ve İftar Paylaşımı: Defne’de kendilerini yalnız bırakmayan ve coşkularıyla destekleyen değerli hemşehrilerine yürekten teşekkür etti. Ayrıca, özel gereksinimli vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kurulan Toki Engelliler Konteyner Kent’te […]

Mehmet Öntürk, AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilmesi durumunda Hatay’a “Hizmet ve Eser Belediyeciliği”ni getireceklerini belirtti. Öntürk’ün seçim gezileri sırasında verdiği mesajların ana başlıkları şu şekilde:

Teşekkür ve İftar Paylaşımı: Defne’de kendilerini yalnız bırakmayan ve coşkularıyla destekleyen değerli hemşehrilerine yürekten teşekkür etti. Ayrıca, özel gereksinimli vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kurulan Toki Engelliler Konteyner Kent’te iftar sofrasını paylaştıklarını belirtti. Engelli hemşehrilerin sosyal hayatlarını kolaylaştıracak, erişilebilir bir kent inşa edeceklerini vurguladı.

Hizmet ve Eser Belediyeciliği: Her ilçeyi ve mahalleyi kalkındıracaklarına vurgu yaparak, bahaneler yerine proje üreterek hemşehrilerin memnuniyetini sağlayacaklarını ifade etti. Aşağıokçular Mahallesi’nde bu anlayışla çalışacaklarını aktardı. (Adil Yeşildağ)

10

Exit mobile version