Orta Saha Sancısı

Hatayspor’da orta sahadaki sıkıntı bitmiyor. Geçen hafta RUBEN Ribeiro ile Onur cezalı, Traore sakat idi. Onur ile Ribeiro’nun cezası bitti. Bu kez, orta sahanın iki ismi, SACKEY ile MEHDİ cezalı duruma düştü. TRAORE’nin sakatlığı ise sürüyor. Hatayspor’da, orta sahadaki adam eksikliği bitmiyor. Hemen her hafta bu alanda ya cezalı ya sakatlar var. Geçen hafta Adana […]

Hatayspor’da orta sahadaki sıkıntı bitmiyor. Geçen hafta RUBEN Ribeiro ile Onur cezalı, Traore sakat idi. Onur ile Ribeiro’nun cezası bitti. Bu kez, orta sahanın iki ismi, SACKEY ile MEHDİ cezalı duruma düştü. TRAORE’nin sakatlığı ise sürüyor.

Hatayspor’da, orta sahadaki adam eksikliği bitmiyor. Hemen her hafta bu alanda ya cezalı ya sakatlar var. Geçen hafta Adana Demirspor maçına sakat Traore ve sarı kart cezalısı Mehdi ve Ruben Ribeiro’suz çıkan Hatayspor, bu hafta bu iki oyuncusuna kavuşurken, bu kez yine orta sahadan iki fire verdi.

Son Adana Demirspor maçında 3’er sarı kartı olan Mehdi ile Sackey, bu maçta sarı kart görünce, iki futbolcu da cezalı duruma düştü. Dolayısıyla Mehdi ile son haftaların en formda futbolcusu Sackey, bu haftaki Antalyaspor maçında yoklar.

Bordo-Beyazlı ekipte Ruben Ribeiro ile Onur’un cezası ise bitti. İki futbolcu da teknik direktör Ömer Erdoğan’ın hazır görmesi durumunda takımda yer alabilecek. Orta sahada, ara transferde takıma kazandırılan Kahraba’nın istenilen düzeye henüz gelememesi de teknik heyeti sıkıntıya sokarken, Benzia’nın ise geldiği ilk günkü  beklentileri karşılamaya yakın performansının ötesine gidememiş olması da teknik heyeti düşündürmekte. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version