Ortak Akıl-Antakya Platformu Çalıştayı Belen’de

Ortak Akıl-Antakya Platformu yaptığı nitelikli çalışmalarına devam ediyor. Antakya’yı kalkındırmak için ortak akıl kazanımıyla yola çıkan platform, nitelikli bir planlama süreci ortaya koyarak bu sefer Hukuk ve Yönetmelikler Çalışma Grubu ile Sağlık ve Rehabilitasyon Çalışma Grubu alanlarının önerilerini ve sorunlarını tespit etmek amacıyla çalıştay oluşturuyor. 17 Haziran Cumartesi Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Hizmet Binası Toplantı […]

Ortak Akıl-Antakya Platformu yaptığı nitelikli çalışmalarına devam ediyor.

Antakya’yı kalkındırmak için ortak akıl kazanımıyla yola çıkan platform, nitelikli bir planlama süreci ortaya koyarak bu sefer Hukuk ve Yönetmelikler Çalışma Grubu ile Sağlık ve Rehabilitasyon Çalışma Grubu alanlarının önerilerini ve sorunlarını tespit etmek amacıyla çalıştay oluşturuyor.


17 Haziran Cumartesi Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da Hatay Barosu Başkanı Avukat Hüseyin Açıkalın ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olan çalıştay Prof. Dr. Adem Sözüer’in moderatörlüğünde 10.30 ile 12.30 arasında Hukuk ve Yönetmelikler Çalışma Grubunun paneliyle devam edecek.

Daha sonra ise Sağlık ve Rehabilitasyon Çalışma Grubu 13.30 ile 15.30 saatleri arasında alanlarında olan sorunları ve önerilerini katılımcılarla paylaşacak.


Ortak Akıl -Antakya Platform Çalıştayına katılacak panelist isimleri ise şöyle; Bekir Atahan, Gökhan Sözüer, Merve Yılmaz, Remzi Can Karataş ve Şerif Süveydan.


Bu Çalıştayda yer alan Hatay Barosu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu, Mimarlar Odası Hatay Şubesi, TMMOB Hatay İnşaat Mühendisleri Odası kurumları Ortak bir çağrı yaparak sivil veya resmi tüm kurum ve kuruluşları çalıştaya davet etti.

Exit mobile version