Otomobil, prefabrik iş yerine daldı

Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobilin prefabrik iş yerinin içinden geçerek başka bir iş yerine çarpması anları, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre kaza, Defne ilçesi Subaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Trafikte seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yol kenarındaki prefabrik çarşıya daldı. Tel örgüyü aşarak ilerleyen sürücü, ilk olarak bir prefabrik […]

Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobilin prefabrik iş yerinin içinden geçerek başka bir iş yerine çarpması anları, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Defne ilçesi Subaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Trafikte seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yol kenarındaki prefabrik çarşıya daldı. Tel örgüyü aşarak ilerleyen sürücü, ilk olarak bir prefabrik iş yerinin içinden geçip ardından başka bir iş yerine çarparak durabildi.
Kaza sonucunda iki prefabrik iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, sürücü yaralandı. Kaza anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Exit mobile version