Otomobil Yangını Söndürüldü

İskenderun Tem Otoyolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, aniden alev aldı. Olay yerine haber verilmesi üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için seferber oldu. Alevler, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayda, otomobilde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için […]

İskenderun Tem Otoyolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, aniden alev aldı. Olay yerine haber verilmesi üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için seferber oldu. Alevler, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayda, otomobilde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların sürdüğünü ifade ettiler. Otoyolda meydana gelen yangın nedeniyle trafikte kısa süreli bir aksamaya yol açıldığı bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri de güvenlik önlemlerini alarak soruşturma başlattı. (Mehmet Durmaz)

Exit mobile version