Ottoman’da Üniversite Tanıtımı

Hatay MKÜ yanı sıra 40’a yakın Devlet ve Vakıf Üniversitesi tanıtıldı. Antakya’da, Otoman Palace Otel’de, ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ gerçekleştirildi. Pazartesi günkü tanıtım dün de sürdü ve sona erdi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MkÜ), Eket Fuarcılık tarafından Ottoman Palace Otelde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’nde yoğun ilgi gördü. Türkiye genelinden 40’a yakın devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı […]

Hatay MKÜ yanı sıra 40’a yakın Devlet ve Vakıf Üniversitesi tanıtıldı.

Antakya’da, Otoman Palace Otel’de, ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ gerçekleştirildi. Pazartesi günkü tanıtım dün de sürdü ve sona erdi.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MkÜ), Eket Fuarcılık tarafından Ottoman Palace Otelde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’nde yoğun ilgi gördü. Türkiye genelinden 40’a yakın devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı tanıtım fuarını, liselerin 11. ve 12. sınıflarından 10 bin civarı öğrenci ve rehber öğretmen ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından desteklenen fuarda, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ilgi odağı oldu. Fuara gelen öğrenciler, üniversite temsilcileri ile bire bir görüşerek; Hatay MKÜ’nün akademik ve fiziki olanakları, fakülte ve bölümler, taban puanları, yüzdelik dilimler hakkında merak ettikleri sorulara cevap aradı, üniversite temsilcileri ise dağıttıkları tanıtım materyalleri eşliğinde öğrencileri aydınlattı.
Fuar, 5 Mart Salı akşamına kadar ziyaretçilere açık tutuldu. -Selvi Günay-

Exit mobile version