Antakya’ya bağlı, İskenderun yolu 25. km’deki Ovakent’te, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait çok amaçlı salonun üst katının kütüphane olarak düzenlenmesi kararlaştırıldı. Hatay Valiliği’nden gelen bu teklif, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.
Girişim üzerine oylama, geçtiğimiz Cuma günü yapıldı. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’nın, Antakya ilçesi Ovakent Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı salonun üst tarafının, kütüphane olarak kullanılmak üzere, bila bedel olarak,Hatay Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
-Duygu Ertaş-
Ovakent’teki çok amaçlı salona kütüphane
![Ovakent’teki çok amaçlı salona kütüphane Antakya’ya bağlı, İskenderun yolu 25. km’deki Ovakent’te, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne](https://antakyagazetesi.com/wp-content/uploads/2021/10/amaçlı_salon.jpg)