Özdemir’den Ömer Şaydak’a Destek

Antakya’nın yemek sektöründeki tanınmış isimlerinden İsmail Özdemir, Türkiye rekorları kıran Antakyalı milli yüzücü Ömer Şaydak’a destek olacağını duyurdu. Al Madina Restaurant sahibi İsmail Özdemir, 3-5 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılan 13 yaş Türkiye şampiyonasında rekorlar kıran, Torpido lakaplı Ömer Şaydak’ın başarısına kayıtsız kalmadı. İşadamı İsmail Özdemir, Ömer’in başarısıyla gurur duyduklarını dile getirdi ve destekleyeceklerini söyledi. Özdemir, […]

Antakya’nın yemek sektöründeki tanınmış isimlerinden İsmail Özdemir, Türkiye rekorları kıran Antakyalı milli yüzücü Ömer Şaydak’a destek olacağını duyurdu.

Al Madina Restaurant sahibi İsmail Özdemir, 3-5 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılan 13 yaş Türkiye şampiyonasında rekorlar kıran, Torpido lakaplı Ömer Şaydak’ın başarısına kayıtsız kalmadı. İşadamı İsmail Özdemir, Ömer’in başarısıyla gurur duyduklarını dile getirdi ve destekleyeceklerini söyledi.

Özdemir, şunları söyledi:

“Biz, memleketimiz Hatay’ın tüm değerleri ile gurur duyuyoruz, övünüyoruz. Her ortamda da bunu dile getiriyoruz. Yakın zamanda İstanbul’da düzenlenen şampiyonada rekorlar kıran Hataylı hemşerimizin bu başarısı bizi gururlandırdı.

Birçok kişi gibi biz de bu başarıya kayıtsız kalamazdık. Bu başarı, sadece Ömer’in veya onun takımının değil. Bu başarı, Hatay’ın ve tüm Hataylıların başarısıdır. Herkesin, bu başarı ile gurur duyması gerekiyor.

Ben, Ömer’in nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Allah, yolunu açık etsin.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version