Özel Doğuş 4 Eylül’de Başlıyor

Özel Hatay Doğuş Okulları, Defne ilçesi Aşağı okçular mahallesindeki kampüsünde 4 Eylül’de yeniden eğitime başlayacağını duyurdu. Özel Hatay Doğuş Okulları’nın, araştıran, sorgulayan, akılcı, yaratıcı ve yeniliklere açık bir eğitim ve öğretim kadrosuna sahip olmak için yöneticilerin ve öğretmenlerin sürekli gelişimlerini sağladıklarını ifade eden Doğuş okulları yönetim kurulu başkanı Dr. Semir Abacı; ”Yıllardır Fen Lisesi ve […]

Özel Hatay Doğuş Okulları, Defne ilçesi Aşağı okçular mahallesindeki kampüsünde 4 Eylül’de yeniden eğitime başlayacağını duyurdu.

Özel Hatay Doğuş Okulları’nın, araştıran, sorgulayan, akılcı, yaratıcı ve yeniliklere açık bir eğitim ve öğretim kadrosuna sahip olmak için yöneticilerin ve öğretmenlerin sürekli gelişimlerini sağladıklarını ifade eden Doğuş okulları yönetim kurulu başkanı Dr. Semir Abacı; ”Yıllardır Fen Lisesi ve yüksek öğrenim kurumlarına çok sayıda öğrenci kazandıran Doğuş Okulları, bu başarının devamını sağlamak için tüm fedakarlıkları yaparak, Hatay’a eğitimde öncülük yapma kapsamında yeni eğitim-öğretim yılına anaokulu ,ilkokul,ortaokul ve Anadolu lisesi düzeyinde olmak üzere 4 Eylül 2023 tarihinde başlayacaktır” dedi.



Exit mobile version