Özel Fransa Büyükelçisini kabul etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Özgür Özel, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’u, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti. Görüşmede CHP lideri Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel eşlik etti. Özel daha sonra Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Eşit Başkanı Hüseyin Mat ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. CHP lideri Özel’e, […]

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Özgür Özel, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’u, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti. Görüşmede CHP lideri Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel eşlik etti. Özel daha sonra Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Eşit Başkanı Hüseyin Mat ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. CHP lideri Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Mehmet Tüm eşlik etti. – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi heyetini kabul etti.

Özel ardından da Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı Eş Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki Karma İstişare Komitesi heyeti ile parti genel merkezindeki makamında bir araya geldi. Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba eşlik etti.  (Sami Gökçe)

Exit mobile version