Özel Uçakla Getirildi

Hatayspor’a Son Dakika Transferi Kamerun Milli Takım Santforu Kevin Soni Hatayspor, Yunanistan’ın Asteras Tripoli formasını giyen, Kamerun Milli Takımı santraforu Kevin Soni’yi transfer etti. Bordo-Beyazlılar, ünlü golcüyü, transferim son günü, bitime dakikalar kala gerçekleştirebildi. Kevin Soni, Perşembe günü gece yarısı özel bir uçakla yurda getirildi ve imzalar İstanbul’da atıldı, evraklar da lisansın yetişebilmesi için aynı […]

Hatayspor’a Son Dakika Transferi

Kamerun Milli Takım Santforu Kevin Soni

Hatayspor, Yunanistan’ın Asteras Tripoli formasını giyen, Kamerun Milli Takımı santraforu Kevin Soni’yi transfer etti. Bordo-Beyazlılar, ünlü golcüyü, transferim son günü, bitime dakikalar kala gerçekleştirebildi. Kevin Soni, Perşembe günü gece yarısı özel bir uçakla yurda getirildi ve imzalar İstanbul’da atıldı, evraklar da lisansın yetişebilmesi için aynı gece büyük bir titizlikle TFF’ye gönderildi. Ünlü golcünün lisansı da böylelikle yetiştirildi. Kevin Soni, artık Hatayspor’da.

KEVİN SONİ KİMDİR?

24 yaşındaki Kamerunlu santrfor, Yunan ekibi Asteras Tripoli formasıyla çıktığı 31 maçta 6 gol ile 2 asist yaptı ve 8 gole katkı sundu. Kevin Soni, Kamerun Milli Takımın formasını giyiyor. Asıl mevkisi santrafor, yan mevkisi ise santrafor arkası. 24 yaşında, daha önce Bordaeux, Pau FC, Pearaelada formaları giydi. Yunanistan Asteras Tropilas takımından 1 yıllığına kiralandı. Sözleşmesi, Haziran 2023’te sona erecek.

Hatayspor Kulübü’nden, Kevin Soni transferiyle ilgili olarak Perşembe akşamı geçe saatlerde şu açıklama yapıldı:

“Kevin Soni, Atakaş Hatayspor’umuzda. Yunanistan ekiplerinden Asteras Tripoli forması giyen, orta saha ve forvet oyuncusu Kevin Soni’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık. Kevin Soni’ye ‘hoş geldin’ diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz.”

İstanbul’a, Yönetim Kurulu üyesi Edhem Sunar’ın çabalarıyla özel uçakla getirilen Kevin Soni, aynı akşam Acıbadem Hastaneleri’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kulüp’ten, bu gelişme ile ilgili de şu paylaşım yapıldı:

“Yeni transferimiz Kevin Soni, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.”

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version