Özel’den Grevdeki Yolbulan İşçilerine Destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde grevdeki metal işçilerini ziyaret ederek işçilere destek verdi. İşçilere verilen ücretlerin düşük olduğunu vurgulayan Özel, işçilerin bu duruma karşı direnmelerinin en doğal hakları olduğunu belirtti. İşverenle işçiler arasında uzlaşma sağlanması için dostluk eli uzattıklarını ifade eden Özel, anlaşma sağlanmazsa işçilerin yanında olacaklarını söyledi. Özel, sendikalaşmanın işçiler için […]

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde grevdeki metal işçilerini ziyaret ederek işçilere destek verdi. İşçilere verilen ücretlerin düşük olduğunu vurgulayan Özel, işçilerin bu duruma karşı direnmelerinin en doğal hakları olduğunu belirtti. İşverenle işçiler arasında uzlaşma sağlanması için dostluk eli uzattıklarını ifade eden Özel, anlaşma sağlanmazsa işçilerin yanında olacaklarını söyledi.

Özel, sendikalaşmanın işçiler için hayati önem taşıdığını ve CHP iktidarında örgütlenmenin önündeki engelleri kaldıracaklarını açıkladı. Örgütlenme oranını yüzde 75’e çıkarma hedefiyle, işçilerin daha güçlü haklara sahip olacağını vurguladı. Asgari ücretin yetersiz olduğunu belirten Özel, işçilere adil bir maaş verilmesi gerektiğini savundu.

Exit mobile version