Özel’den işbirliği için açık kapı!

CHP Lideri Özgür Özel, siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu belirterek İYİ Parti ve ittifak hakkında, “Siyasette hiçbir ihtimal tamamen sıfırlanmaz. Öyle olmaması için çok çaba sarf ettik. Üzerimize ne düşerse yapmaya devam edeceğiz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmeden sonra  Belediye Başkanı […]

CHP Lideri Özgür Özel, siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu belirterek İYİ Parti ve ittifak hakkında, “Siyasette hiçbir ihtimal tamamen sıfırlanmaz. Öyle olmaması için çok çaba sarf ettik. Üzerimize ne düşerse yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmeden sonra  Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Öncelikle bugün sayın Genel Başkanımızı Saraçhane binamızda, İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Hem Genel Başkanımıza, Hem MYK’mıza hem de Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla birlikte 2019 İstanbul İttifakı’nın daha güçlü bir şekilde bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni projeler üretme kararlılığımızı ortaya koyacağız.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de “5 yıl önce bu binaya devir teslim nöbeti için gelmiştik. Güçlükle alınan mazbatadan sonra ben buranın balkonunda Ekrem başkanının o kalabalığın içinde yaklaşımını izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım. O günden bu güne kendisine verilen her bir desteği hakeden bir çalışkanlık ve başarı öyküsüyle karşımızda. Biz İstanbul’u ona emanet ettik çok iyi baktı. İstanbul’u seven herkesi Ekrem Başkan’a emanet ediyoruz. Yolu açık olsun” dedi.

Özel bir gazetecinin İYİ parti ile ittifak konusundaki sorusunu da “Siyasette hiçbir ihtimal tamamen sıfırlanmaz. Öyle olmaması için çok çaba sarf ettik. Üzerimize ne düşerse yapmaya devam edeceğiz” diye yanıtladı.

Özgür Özel, ayrıca önümüzdeki günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşeceklerini duyurdu. (Ajanslar)

Exit mobile version