Özel’den Şahutoğlu okuluna ziyaret

Hafta sonunda Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yoğun temasları ve incelemeleri sırasında Arsuz’da hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun depremde hayatlarını kaybeden eşi ve iki çocuğu anısına yaptırdığı okulu ziyaret etti. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, depremde eşi ve iki çocuğunu kaybetmiş, bu acıyı ölümsüzleştirmek amacıyla adlarına bir okul yaptırmış ve okul kısa süre önce eğitime açılmıştı. […]

Hafta sonunda Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yoğun temasları ve incelemeleri sırasında Arsuz’da hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun depremde hayatlarını kaybeden eşi ve iki çocuğu anısına yaptırdığı okulu ziyaret etti.

Dr. Yılmaz Şahutoğlu, depremde eşi ve iki çocuğunu kaybetmiş, bu acıyı ölümsüzleştirmek amacıyla adlarına bir okul yaptırmış ve okul kısa süre önce eğitime açılmıştı. CHP Lideri Özgür Özel, hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu eşi ve çocuklarının adını yaşatan okul yaptırdığı için tebrik etti ve şu mesajı verdi:

“Arsuz Belediye Başkanlığımızı ve hayırsever Yılmaz Şahutoğlu’nun depremde kaybettiği çocuklarının anısını yaşatmak için yaptırdığı Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulu’nu ziyaret ettik.”

Özel, bu anlamlı ziyaretle birlikte, depremzede ailelerin acılarını paylaşmanın ve anılarını yaşatmanın önemine dikkat çekti.

Exit mobile version