Özgün: ‘’Defne’nin Yararına Hizmet İçin Sahadayım’’

CHP Defne Belediye Başkanı adayı Av. Halil İbrahim Özgün, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam ediyor. Özgün, çeşitli mahallelerde gerçekleştirdiği toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini paylaştı. Özgün’ün gerçekleştirdiği toplantılardan satır başları şu şekilde: Çekmece Mahallesi’nde Ahşap Evler toplantısı düzenlendi. Özgün, “Defne’nin yararına hizmet sağlayan her oluşumun takipçisi ve destekçisiyiz” diyerek […]

CHP Defne Belediye Başkanı adayı Av. Halil İbrahim Özgün, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam ediyor. Özgün, çeşitli mahallelerde gerçekleştirdiği toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini paylaştı.
Özgün’ün gerçekleştirdiği toplantılardan satır başları şu şekilde:
Çekmece Mahallesi’nde Ahşap Evler toplantısı düzenlendi. Özgün, “Defne’nin yararına hizmet sağlayan her oluşumun takipçisi ve destekçisiyiz” diyerek halkın yanında olduğunu vurguladı.
Defne Büyükçat Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluşan Özgün, “Güçlüyüz, diriyiz, kararlıyız ve birlikte oldukça çok iş yapacağız” mesajını verdi.


Toygarlı Gazipaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Özgün, “Halkın adayı olduğum gibi, toplumun ihtiyaçlarına koşan bir belediye başkanı da olacağım. Birliğimiz daim olduğu sürece bu kenti yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Çınarlı Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde konuşan Özgün, “Defne’nin yeni oluşum temellerini sağlam atmalıyız. Her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Orhanlı Mahallesi’nde toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Özgün, “Sevgiyi, emeği ve kararlılığı bütünleşerek çoğaltma niyetindeyiz. Gayemiz, yaşanılabilir bir Defne” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version