Özgün’den 8 Mart mesajı: Kadının desteği ile başarı

CHP’nin Defne ilçe belediye başkan adayı Halil İbrahim Özgün erkeklerin başarısında kadınların desteğinin rolüne dikkat çekti. Yarın “8 Mart kadınlar günü” kutlaması nedeniyle önceki gün partili kadınlarla toplantı yapan Halil İbrahim Özgün’ün verdiği mesajlardan ana başlıklar: -İl Kadın Kolları Başkanımız Fedva Çekmecelioğlu ve Defne İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurten Akpınar ile Çekmece buluşmasına katıldık. Bize […]

CHP’nin Defne ilçe belediye başkan adayı Halil İbrahim Özgün erkeklerin başarısında kadınların desteğinin rolüne dikkat çekti. Yarın “8 Mart kadınlar günü” kutlaması nedeniyle önceki gün partili kadınlarla toplantı yapan Halil İbrahim Özgün’ün verdiği mesajlardan ana başlıklar:

-İl Kadın Kolları Başkanımız Fedva Çekmecelioğlu ve Defne İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurten Akpınar ile Çekmece buluşmasına katıldık. Bize verdiği destekle güç alıyoruz ve her zaman yanlarında olmaya söz veriyoruz.
Kadın kolları başkanlarımıza, Meclis adaylarımıza, partili dostlarımıza ve buluşmaya katılan bütün kadınlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
-Antakya Yaş Sebze Meyve Hal’inde kıymetli esnafımız ile oluşan sorunların ve getirilebilecek çözümler üzerine konuştuk.
Yeni bir kent oluşumu kurarken doğa ve tarım bizler için de, kıymetli emekçi kardeşlerimiz için de çok önemli.
Bu sorumluluğun altından işçi ve partili dostlarımızın desteğiyle kalkacağız. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version