Özgür Özel Şampiyonu kutladı

CHP Genel Başkan’ı Özgür Özel Dünya Kulüpler şampiyonasında Vakıfbank’ı 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Eczacıbaşı’nı kutladı. CHP Genel Başkanı Özel, Eczacıbaşı Dynavit için kutlama mesajı yayınladı. Özgür Özel X hesabından yaptığı paylaşımda ; ““FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı çok çekişmeli bir final maçının ardından kazanan Eczacıbaşı Dynavit’i ve Şampiyonayı ikinci bitiren Vakıfbank’ı yürekten kutluyor, her iki […]

CHP Genel Başkan’ı Özgür Özel Dünya Kulüpler şampiyonasında Vakıfbank’ı 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Eczacıbaşı’nı kutladı. CHP Genel Başkanı Özel, Eczacıbaşı Dynavit için kutlama mesajı yayınladı. Özgür Özel X hesabından yaptığı paylaşımda ; ““FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı çok çekişmeli bir final maçının ardından kazanan Eczacıbaşı Dynavit’i ve Şampiyonayı ikinci bitiren Vakıfbank’ı yürekten kutluyor, her iki kulübümüzün de başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı Dynavit, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası Türk finalinde Vakıfbank’ı 3-2 mağlup ederek tarihinde 3. kez dünya şampiyonu oldu. (Meriç Demiray)

Exit mobile version