Özgür Özel’den Babacan’a taziye ziyareti

Almanya’daki temaslarını tamamlayan ve Türkiye’ye dönen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önceki gün annesi Güner Babacan’ı kaybeden Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Ankara Beytepe’deki evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ali Babacan bir ay önce de babası Hilmi Babacan’ı kaybetmişti.  Babacan’a Önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel […]

Almanya’daki temaslarını tamamlayan ve Türkiye’ye dönen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önceki gün annesi Güner Babacan’ı kaybeden Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Ankara Beytepe’deki evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ali Babacan bir ay önce de babası Hilmi Babacan’ı kaybetmişti.  Babacan’a Önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç da taziye ziyaretinde bulundu.

Ali Babacan da sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda taziye ziyaretinde bulunanlara teşekkür etti. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

Babamı kaybetmenin üzerinden bir ay geçmişken dün sevgili annem Güner Babacan’ı da kaybettim. Bu büyük acımızda bizi yalnız bırakmayarak cenazeye ve taziyeye gelen, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin. Annem yardımseverliğiyle, sevgisiyle, şefkatiyle tüm ailemizin hem aklıydı hem kalbiydi. Rabbim mekânını cennet eylesin. (Sami Gökçe)

Exit mobile version