Özgürlük yürüyüşünde 1 gün geride kaldı

Türkiye İşçi Partisi’nin öncülüğünde dün sabah Antakya ve Defne’den başlatılan Özgürlük Yürüyüşü’nde ilk gün şiddetli yağış eşliğinde tamamlandı. TİP Genel başkanı Erkan Baş ile yürüyüşçüler ilk gün 35 km yürüyerek Samandağ’a ulaştı. Genel başkan Erkan Baş burada yaptığı açıklamada ”Özgürlük yürüyüşünün ilk gününü Hatay-Samandağ’da tamamladık. Yanımızda olan tüm dostlarımıza yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adalete demokrasiyle, özgürlüğe […]

Türkiye İşçi Partisi’nin öncülüğünde dün sabah Antakya ve Defne’den başlatılan Özgürlük Yürüyüşü’nde ilk gün şiddetli yağış eşliğinde tamamlandı. TİP Genel başkanı Erkan Baş ile yürüyüşçüler ilk gün 35 km yürüyerek Samandağ’a ulaştı.

Genel başkan Erkan Baş burada yaptığı açıklamada ”Özgürlük yürüyüşünün ilk gününü Hatay-Samandağ’da tamamladık. Yanımızda olan tüm dostlarımıza yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adalete demokrasiyle, özgürlüğe kavuşmak için yürüyüşümüze bugün sabah itibariyle devam edeceğiz. Kazanana kadar yürüyeceğiz” dedi. (Meriç Demiray)

Exit mobile version