Özhan Pulat Rivas’ı takımda istiyor

Hatayspor, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılan Rigoberto Rivas ile yeniden görüşmelere başladı. Geçen sezon başında Hatayspor’a transfer olan Rivas, lig sezonunun son 7 haftasında alacaklarının ödenmemesi üzerine kulübe rest çekmiş ve bu süreçte forma şansı bulamamıştı. Honduras milli takımının 26 yaşındaki oyuncusu Rivas, daha önce Regina ve Inter formaları giymişti. 3 […]

Hatayspor, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılan Rigoberto Rivas ile yeniden görüşmelere başladı. Geçen sezon başında Hatayspor’a transfer olan Rivas, lig sezonunun son 7 haftasında alacaklarının ödenmemesi üzerine kulübe rest çekmiş ve bu süreçte forma şansı bulamamıştı.

Honduras milli takımının 26 yaşındaki oyuncusu Rivas, daha önce Regina ve Inter formaları giymişti. 3 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen alacakları ödenmediği için sözleşme maddesindeki tek taraflı fesih hakkını kullanan Rivas, şimdi tekrar Hatayspor’a dönmeye hazırlanıyor.

Teknik direktör Özhan Pulat’ın genç oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda Rivas’ın tekrar Hatayspor forması giymeye ikna edildiği ve yeni yönetimin Rivas ile yeniden masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Rivas’ın teklife olumlu yanıt verdiği ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. (Volkan İcil)

Exit mobile version