Özhaseki: “Hatay’ın altyapısına 12 milyar lira kaynak ayırdık “

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay’da gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki açıklamasında Hatay’da bulunan ilçelerin altyapı çalışmaları için 12 milyar lira kaynak ayırdıklarını ifade etti. Mehmet Özhaseki, kentte devam eden ve planlanan projeler hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Özhaseki’nin verdiği bilgilere göre, şu an Hatay’da 144 bin 611 bağımsız birimin […]

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay’da gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki açıklamasında Hatay’da bulunan ilçelerin altyapı çalışmaları için 12 milyar lira kaynak ayırdıklarını ifade etti.

Mehmet Özhaseki, kentte devam eden ve planlanan projeler hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Özhaseki’nin verdiği bilgilere göre, şu an Hatay’da 144 bin 611 bağımsız birimin inşası devam ediyor ve herhangi bir eksiklik durumunda gerekli adımlar atılarak tamamlanacağı vurgulandı. Hatay’da 3 bin 614 konutun daha teslim edileceğini belirten Özhaseki, ayrıca Antakya, Defne, Kırıkhan, İskenderun ve bazı diğer ilçelerin altyapı çalışmaları için İller Bankası’nın 12 milyar lira kaynak ayırdığını ifade etti.
Özhaseki, Hatay’da Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile işbirliği içinde hareket ettiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmetlerine devam ettiklerini vurguladı.

Özhaseki, “Biz çalışıyoruz, gayret ediyoruz, dertleniyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sonucunda da sizlere hakları teslim edip buradan ayrılacağız. Sizlere hakkını teslim edinceye, hak sahibi kardeşlerimizin hepsi bize dönüp ‘Allah sizden razı olsun’ deyinceye kadar hep buralardayız, endişeniz olmasın. Gitmeye de hiç niyetimiz yok, bu işleri bitireceğiz.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version