Pamuk Fabrikasında Alevler Yükseldi

Hatay’ın Kumlu ilçesinde bulunan Akkerpiç Mahallesi’ndeki bir çırçır fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Edinilen bilgilere göre, yangın, fabrikanın bir bölümünde meydana geldi. Fabrika çalışanlarının alevleri fark etmesiyle birlikte, hemen yangın alarmı verildi ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin büyümesini önledi. […]

Hatay’ın Kumlu ilçesinde bulunan Akkerpiç Mahallesi’ndeki bir çırçır fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, yangın, fabrikanın bir bölümünde meydana geldi. Fabrika çalışanlarının alevleri fark etmesiyle birlikte, hemen yangın alarmı verildi ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin büyümesini önledi.
Yangının çıkış nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı. Yangın sonucunda yaralanan veya büyük çapta maddi hasar meydana gelip gelmediği hakkında detaylı bir bilgi verilmedi.

Exit mobile version