Park halinde uçuruma yuvarlandı

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Kapısuyu Mahallesi’nde sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu bir kamyonet, uçurumdan denize düştü. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, sürücü U.H.’nin aracını park ettikten sonra el frenini çekmeyi unuttuğunu ve bu nedenle kamyonetin uçurumdan denize düştüğünü tespit etti. Araçta kimsenin […]

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Kapısuyu Mahallesi’nde sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu bir kamyonet, uçurumdan denize düştü. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine hızla ulaşan ekipler, sürücü U.H.’nin aracını park ettikten sonra el frenini çekmeyi unuttuğunu ve bu nedenle kamyonetin uçurumdan denize düştüğünü tespit etti. Araçta kimsenin olmadığını belirleyen ekipler, yaptıkları çalışmaların ardından kamyoneti denizden çıkardı.
Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, kamyonetin kurtarılması sırasında kısa süreli trafik aksaklıkları yaşandı. ( Meriç Demiray)

Exit mobile version