Park Sorununa Yaratıcı Çözüm

Hatay’ın deprem sonrası sıkıntılı günlerinde esnaf, iş yerlerine yerleştikleri konteyner ve prefabrik yapılarla hizmetlerini sürdürürken, Antakya Güzelyurt Mahallesinde bulunan sanayi sitesinde ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Bir esnaf, park yeri bulmakta zorlandığı aracını vinç yardımıyla iş yerinin üzerine yerleştirdi. Depremin yarattığı sıkıntılar nedeniyle sanayi sitesinde park yeri bulmak oldukça güç hale gelmişken, Güzelyurt Mahallesi’nde faaliyet […]

Hatay’ın deprem sonrası sıkıntılı günlerinde esnaf, iş yerlerine yerleştikleri konteyner ve prefabrik yapılarla hizmetlerini sürdürürken, Antakya Güzelyurt Mahallesinde bulunan sanayi sitesinde ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Bir esnaf, park yeri bulmakta zorlandığı aracını vinç yardımıyla iş yerinin üzerine yerleştirdi.
Depremin yarattığı sıkıntılar nedeniyle sanayi sitesinde park yeri bulmak oldukça güç hale gelmişken, Güzelyurt Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir esnaf, kullanmadığı aracını park etmek için farklı bir çözüm buldu. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version