Partisi belli olmayan aday adayı: Ferhat Küçükler

Antakyalı Dr. Ferhat Küçükler siyasete atılıyor. Kamu hastanesinde görev yapmakta olan Genç hekim Ferhat Küçükler, Antakya Belediye Başkanı olmak için aday adayı olduğunu duyurdu. Hangi partiden aday adayı olacağını belirtmeyen Dr. Ferhat Küçükler’in sosyal medya paylaşımı şöyle. “Aziz Antakyalılar, Kıymetli Dostlarım: Hatay’da Antakya kuşkusuz en önemli nokta. Tarihi geçmişi, kültürü ve sosyal dokusuyla son yıllardaki […]

Antakyalı Dr. Ferhat Küçükler siyasete atılıyor. Kamu hastanesinde görev yapmakta olan Genç hekim Ferhat Küçükler, Antakya Belediye Başkanı olmak için aday adayı olduğunu duyurdu.
Hangi partiden aday adayı olacağını belirtmeyen Dr. Ferhat Küçükler’in sosyal medya paylaşımı şöyle.
“Aziz Antakyalılar, Kıymetli Dostlarım: Hatay’da Antakya kuşkusuz en önemli nokta. Tarihi geçmişi, kültürü ve sosyal dokusuyla son yıllardaki siyasi yozlaşmayla iyice bozulan şehrimiz, bedelini 6 Şubat depreminde çok ağır ödedi. Bu süreçten sonra kendini siyasetçi olarak tanımlayan hiç kimse şapkasını önüne koymadı. Kimse Antakya’nın geleceğini düşünmedi. Yerel seçim sürecine girdiğimiz son düzlükte tarihi kentimizin aynı zihniyete sahip siyasetçilerin inisiyatifine bırakılmaması gerektiğini gördüm. Birçok Antakyalının aynı düzen üzerinde aynı isimlerden sıkıldığını ve artık düzenin değişmesi gerektiğini hissettiğini hatta istediğini biliyorum.
İşte bu zorunluluktan dolayı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde
Antakya Belediye Başkanlığına “Aday” olmak üzere devlet memurluğundan istifa etmiş bulunuyorum.
Adaylık sadece şahsımın değil, düzenden sıkılan, ranttan bıkan, aynı isimlerin birbiriyle aynı sözleri kullanmasından yorulan, yeni bir Antakya isteyen binlerce insanımızın adaylığıdır.
Antakya’nın geleceğiyle ilgili tüm proje ve çalışmaları önümüzdeki günlerde detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de görüş ve önerilerinizle bu şehri hep birlikte ayağa kaldırmayı hedefliyorum.
“40 asırlık Türk yurdunun düşman elinde esir kalamayacağı gibi, ufku dar ve ranta hedefli siyasetçilerin elinde kendi kaderine de terk edilemez.” – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version