Patnos Operasyonunun Bir Ayağı Hatay

Ağrı’da ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla 4 il’de operasyonlar yapıldı. Operasyonlar düzenlenen 4 il’den biri de ilimiz Hatay oldu. Ağrı Valiliği gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:“Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce 09.06.2023 tarihinde “İhaleye Fesat Karıştırma” Suçuna ilişkin Ağrı merkezli, 4 ilde (AĞRI – VAN – HATAY -İSTANBUL […]

Ağrı’da ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla 4 il’de operasyonlar yapıldı. Operasyonlar düzenlenen 4 il’den biri de ilimiz Hatay oldu.

Ağrı Valiliği gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce 09.06.2023 tarihinde “İhaleye Fesat Karıştırma” Suçuna ilişkin Ağrı merkezli, 4 ilde (AĞRI – VAN – HATAY -İSTANBUL ) eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir.


Gerçekleştirilen operasyonda; Patnos Belediye Başkanı E.K. ve Belediye Başkan Yardımcısı M.G., Belediye Çalışanı U.L. ile taşeron şirket çalışanları R.D. ve E.Y. isimli (5) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.Konuyla ilgili başlatılan tahkikat kapsamında, firari bir şüpheli şahsın yakalamasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Exit mobile version