Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Payas Belediyesine Yeni Bina

Payas Belediyesi’nin yeni yaptırılan

Payas Belediyesi’nin yeni yaptırılan 5 katlı modern binası göz kamaştırıyor. Yeni binaya ziyaretçi akını da sürüyor. Son olarak Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu Payas’a gitti ve 5 katlı yeni binayı gezdi, hayran kaldığını açıkladı ve Başkan Bekir Altan’a teşekkür etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yeni binayla ilgili şu bilgiyi verdi:
“Selçuklu Mimarisi ile modern mimarinin harmanlandığı bu şaheser, estetik özelliği yanı sıra; mobilyasından dekorasyonuna, ahşabından mimari vasfına değin, Payas’ımızın şanına yakışır bir üslupla dizayn edilmiştir. Amacımız, yeni ergonomik ve estetik alanlarla, nitelikli ve ferah bir ortamda halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. İlk katında zabıta birimi, nikah salonu, vezneleri olan 5 katlı bu modern belediye binamız; oyuncak kütüphanesi, idari ve teknik hizmet katları, merkezi ısıtma-soğutma sistemi, konferans ve toplantı salonları ile 5000 m2 alan üzerine kuruldu.”
Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise ziyareti sonrası şunları söyledi:
“Payas Belediye binamızın, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başta Bekir Altan Başkanımız olmak üzere, tüm belediye personelimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”
-Cemil Yıldız-