Pazar Poşeti Dağıttılar

DEVA üst kadroları Hatay-Defne’de semt pazarında Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez yöneticisi bir heyetin geçtiğimiz haftaki Hatay çıkartması, Defne ilçesi semt pazarı ziyareti ile devam etti.Geçtiğimiz Cuma günü Hatay’a gelen DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Deva Partisi İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim […]

DEVA üst kadroları Hatay-Defne’de semt pazarında

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez yöneticisi bir heyetin geçtiğimiz haftaki Hatay çıkartması, Defne ilçesi semt pazarı ziyareti ile devam etti.
Geçtiğimiz Cuma günü Hatay’a gelen DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Deva Partisi İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural ile il başkanı, yöneticileri ile ilçe başkan ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, birlikte Defne ilçesi semt pazarını gezdi. Mavi yelek giyen DEVA üst düzey yöneticileri, halka, ücretsiz pazar poşeti dağıttı.
Parti üst düzey yöneticilerinin Defne çıkartmasını değerlendiren İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, özetle şöyle dedi:
“Yurttaşlarımızın kaygı içinde olmalarını anlıyorum, ama DEVA kadrolarının ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kronikleşmiş sorunların üstesinden gelecek güçte olduklarını unutmamalarını ve yarınlara umutla bakmalarını temenni ediyoruz.”
DEVA heyetinin ilçedeki gezisini de değerlendiren Nidal Hüzmeli, şunları söyledi:
“Defne’de cadde ve sokaklarda esnaf ziyareti yapan heyetin girdiği dükkânlarda esnafla yaptıkları samimi diyaloglar dikkat çekti. Vatandaşlara, Deva Partisi’nin çözüm paketlerini anlatan Genel Başkan Yardımcılarımız, iktidarın çözemediği sorunlar yüzünden yaşanan ekonomik darboğazın çözüm adresi olarak Ali Babacan’ın selamlarını ilettiler. Defne’de semt pazarını da gezen Deva Partisi’nin mavi yeleklileri, vatandaşlara pazar poşeti de dağıttı.”
-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version