Plan Bütçe Komisyonu’nda Toplu Konutlar Konuşuldu

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara TBMM Plan Bütçe Komisyonunun toplantısına katılarak Hatay’da tarım alanları içinde kurulacak olan toplu konutlarla ilgili endişe ve çekincelerini dile getirdi. Nermin Yıldırım Kara Blüçe komisyonundaki çalışmalarıyla ilgili şu mesajı yayınladı.“Hatay’da Kırıkhan, Belen, İskenderun, Defne, Antakya da bu hafta meclise gelecek olan torba yasa içerisindeki Zeytinlik alanlar ve Orman alanları […]

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara TBMM Plan Bütçe Komisyonunun toplantısına katılarak Hatay’da tarım alanları içinde kurulacak olan toplu konutlarla ilgili endişe ve çekincelerini dile getirdi.

Nermin Yıldırım Kara Blüçe komisyonundaki çalışmalarıyla ilgili şu mesajı yayınladı.“Hatay’da Kırıkhan, Belen, İskenderun, Defne, Antakya da bu hafta meclise gelecek olan torba yasa içerisindeki Zeytinlik alanlar ve Orman alanları sınırları içinde kalan toplu konutlara ilişkin TBMM Plan bütçe komisyonunda görüşlerimi ve çekincelerimizi bildirdim. Hatay’daki konut ihtiyacının giderilmesi üstün kamu yararı gözetilerek, şeffaf bir planlama ve iş birliğine açık bir yöntemle mümkün olabilecektir.”

Exit mobile version