Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Cereci, 38. kitabı Dijital Çaresizlik’i Mersin İçel Sanat Kulübü’nde okurlarıyla buluşturacak.
Teknolojinin hızla geliştiği bir dünyada insanların yaşadığı dijital çaresizlikleri ele alan kitap, bireylerin sınırsız olanaklar içerisinde bile nasıl yoksun ve çaresiz kaldığını irdeliyor. Prof. Dr. Cereci, özellikle kadın ve çocuk cinayetleri gibi önemli toplumsal sorunlara çözüm bulmanın zorlaştığını vurgulayarak, kitabın bu meseleleri tartışmaya açtığını belirtti.
Mersin’in ilk özel yayınevi olan Uluslararası Global Ajans tarafından yayınlanan Dijital Çaresizlik’in editörlüğünü ise Baha Sadık Akıner ve Hakan Koçman üstlendi. Kitap, modern dünyadaki bireysel ve toplumsal çaresizliklere ışık tutarken, okuyucuları derin düşüncelere sevk etmeyi amaçlıyor.
İmza Günü Bilgileri:
• Tarih: 08 Şubat 2025, Cumartesi
• Saat: 14.00
• Yer: İçel Sanat Kulübü / Sanat Sokağı