Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Raiting oranlarında, Antakya var…

Diziler, programlar ve haber

Diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta en çok izlenen yapım, reyting ölçümleri neticesinde belli oldu. Antakya’nın dizisi Kalp Yarası, 16 Ağustos’ta da zirvede yer aldı.

Geride kalan hafta itibariyle, yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Pazartesi akşamı Star TV’de Eyvah Eyvah 3, Tv8’de Masterchef Türkiye 2021, ATV’de Kalp Yarası, Kanal D’de Aşkın Tarifi dizisi izleyenleriyle buluştu. Pazartesi reyting sıralamasında, totalde en çok izlenen yapım, çekimleri Antakya’da gerçekleşen Kalp Yarası oldu.
AB ve Totalde 16 Ağustos 2021 reyting sonuçlarına göre Pazartesi reyting sıralaması şöyle oldu:
Total’de 1.sırada; ATV’de ekrana gelen “Kalp Yarası”, 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Fox Ana Haber” yer aldı. AB’de ise 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Kalp Yarası” 3.sırada “Fox Ana Haber” yer aldı.
-KONUSU-
Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi, sektörün duayenlerinden, Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.
Süreç Film imzalı, ilk bölümü 28 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsünün yazdığı, aşk ve dram türündeki Kalp Yarası dizisinin başrollerinde; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Mahir Günşiray ve Şenay Gürler oynuyor. -Tamer Yazar-