Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rekreasyon Alanı

Samandağ Belediyesi Projesi, Deniz

Samandağ Belediyesi Projesi, Deniz ile Çevlik arasında…

3 Aşamalı Projede; Kum zambakları, seyirlik oturma alanları, yürüyüş yolları, engelsiz plaj, çocuk oyun alanları, kay kay tesisi ve otoparklar bulunuyor.

Samandağ Belediyesi, Deniz ile Çevlik arasında öngördüğü bir projeyi hayata geçirmek üzere ilk adımı attı. Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, proje aşamasındaki çalışma sonunda, bölgenin turizmden hakkettiği payı alacağına inandıklarını söyledi.
Başkan Refik Eryılmaz, 3 aşamalı Rekreasyon Alanı Projesi’nde; engelsiz plajlar, çocuk oyun alanları, kay kaylar, bisiklet yürüyüş yolu, yürüyüş alanları, seyirlik oturma alanı, akıllı bisiklet yeri, kum zambakları, açık otoparklar ve oyun alanları yer alacağı bilgisi verdi.
Samandağ Belediyesi’nin, proje aşamasında olan bu girişimi ile ilgili olarak Başkan Refik Eryılmaz’ın görüşleri şöyle:
“Samandağ’ımızın geleceği, turizm ile teminat altına alınabilir. Turizmin gelişimi için en önemli doğal güzelliklerimizden olan Samandağ sahilimize yatırım yapmak zorundayız. Bu hedefle, Deniz- Çevlik Arası Parklar ve Rekreasyon Alanları Peyzaj Projesi 1. Etap çalışmamız tamamlanmıştır. En kısa sürede hayata geçirmek için gerekli girişimlerimize devam ediyoruz.” -Cemil Yıldız-