Rektör ile Öğrenciler Kampüste Gezdi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, önceki gün akşam saatlerinde evine doğru giderken araç yerine kampüs içinde yürümeyi tercih etti. Rektör Eren, kampüste karşılaştığı öğrencilerle konuştu, dertlerini dinledi. MKÜ Rektörlüğü de, Rektör Eren’in kampüs içi gezisinde öğrencilerle sohbet gelişmesini şöyle paylaştı:   “ Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, kampüste gerçekleştirdiği gece yürüyüşü […]

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, önceki gün akşam saatlerinde evine doğru giderken araç yerine kampüs içinde yürümeyi tercih etti. Rektör Eren, kampüste karşılaştığı öğrencilerle konuştu, dertlerini dinledi. MKÜ Rektörlüğü de, Rektör Eren’in kampüs içi gezisinde öğrencilerle sohbet gelişmesini şöyle paylaştı:

 

Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, kampüste gerçekleştirdiği gece yürüyüşü sırasında öğrencilerimizle buluştu ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Yeni döneme ilişkin düşüncelerini paylaşan öğrencilerle hasbihal eden rektörümüz, onların görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, öğrencilerimize üniversitenin her zaman yanlarında olduğunu ve yeni dönemde de ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Öğrenciler de rektörümüzle bu samimi ortamda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bu keyifli buluşma, öğrencilerle yeni döneme dair paylaşımların ardından son buldu.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version