Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reyhanlı’da hayırseverin yaptırdığı ASM hizmete girdi

İlimiz Reyhanlı ilçesinde, hayırsever

İlimiz Reyhanlı ilçesinde, hayırsever Hacı Murat Narlı’nın katkıları ile yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı. Törene Vali Erdal Ata yanı sıra Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi ve İsmet Tokdemir, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ve Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter katıldı. Açılışta töreninde konuşan hayırsever Hacı Murat Narlı, Reyhanlı’ya yakışır bir aile sağlık merkezinin açılışını yaptıklarını ve bugünün kendisi için en güzel gün olduğunu ifade ederek, “Aile Sağlığı Merkezimizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Reyhanlılı tüm kardeşlerimi yatırım yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu dünyada yaptığınız hayırlar kalıcı olacak ve mahşerde karşımıza çıkacaktır” dedi.
Hatay Valisi Erdal Ata da, bu güzel eseri Reyhanlı ilçesine kazandıran hayırsever Hacı Murat Narlı’ya teşekkür ettikten sonra şöyle devam etti:
“Kendisi, çiftçilik yaparak bu zamana kadar elde ettiği birikimlerini çocuklarına miras olarak bırakmayıp, Reyhanlı halkına sağlık hizmeti verecek, böylesine güzel bir Aile Sağlık Merkezini belediyemizin de katkıları ile birlikte ilçemize kazandırmıştır. Takdire şayan bu yardımseverliğinin vatandaşlarımıza emsal teşkil etmesini temenni ediyorum ve Aile Sağlığı Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Konuşmaların ardından, Vali Ata, hayırsever Hacı Murat Narlı’ya yardımlarından ötürü bir teşekkür plaketi verdi. Vali Ata, Milletvekilleri ile hayırsever birlikte kurdele kesimini gerçekleştirdi. Daha sonra törene katılanlar, açılışı yapılan Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasını gezdi.
-Selvi Günay-