Reyhanlı’da muhtarlar söz aldı

Dün Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seçilmiş muhtarlar teker teker söz alarak mahalleleri ile ilgili isteklerini dile getirdi.Vali Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleşen toplantıda her iki yanında Reyhanlı kaymakamı Yasin Öztürk ile Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu yer aldı.Valilikten toplantı ile ilgili şu değerlendirme yapıldı. “Valimiz Mustafa MASATLI Başkanlığında, Reyhanlı ilçemizin mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali […]

Dün Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seçilmiş muhtarlar teker teker söz alarak mahalleleri ile ilgili isteklerini dile getirdi.
Vali Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleşen toplantıda her iki yanında Reyhanlı kaymakamı Yasin Öztürk ile Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu yer aldı.
Valilikten toplantı ile ilgili şu değerlendirme yapıldı. “Valimiz Mustafa MASATLI Başkanlığında, Reyhanlı ilçemizin mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcılarımız, İlçe Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK, İlçe Belediye Başkanımız Mehmet HACIOĞLU, ilçemizde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle muhtarlarımız katıldı. Toplantıda şu ana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra hayata geçirilecek projeler ele alınarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.
Reyhanlı belediye başkanı Mehmet Hacıoğlu da toplantıyla ilgili şunları söyledi:
“Hatay Valimiz Mustafa MASATLI başkanlığında devletimiz ve vatandaşlarımız arasında bel kemiği olan muhtarlarımızla bir araya geldik.
Mahallelerimizi daha yaşanılabilir, daha güzel kılmak için birlikte çalışıyoruz.” – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version