Reyhanlı’nın Kurtuluşunun 85. yıldönümü

Hatay’ın bağımsızlığına kavuşma mücadelesinde şanlı bir tarihe sahip olan Reyhanlı ilçemiz kurtuluşunun 85. Yıldönümünü kutluyor. Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da Reyhanlı’nın 85. Kuruluş yıldönümünü kutlayan siyasiler arasında yer aldı. Başkan Savaş şu mesajı yayınladı . “ Reyhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yılı kutlu olsun. Kahraman Türk askerimiz ile Reyhanlı halkımızın bağımsızlık […]

Hatay’ın bağımsızlığına kavuşma mücadelesinde şanlı bir tarihe sahip olan Reyhanlı ilçemiz kurtuluşunun 85. Yıldönümünü kutluyor.

Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da Reyhanlı’nın 85. Kuruluş yıldönümünü kutlayan siyasiler arasında yer aldı. Başkan Savaş şu mesajı yayınladı . “ Reyhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yılı kutlu olsun. Kahraman Türk askerimiz ile Reyhanlı halkımızın bağımsızlık uğruna vermiş oldukları mücadele azmin, inancın, fedakârlığın ve cesaretin sonucuyla kazanılmıştır. Ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Exit mobile version