Rögar kapağı kazaya neden oldu

Hatay’ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü rögar kapağının yerinden oynaması sonucu kontrolünü kaybederek yola savruldu. Olay, motosikletin cadde üzerinde seyir halindeyken gerçekleşti. Rögar kapağının aniden yerinden oynamasıyla sürücü, motosikletin kontrolünü kaybetti ve birkaç metre uçarak savruldu. Kaza anı, olayın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonrası sürücü […]

Hatay’ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü rögar kapağının yerinden oynaması sonucu kontrolünü kaybederek yola savruldu.
Olay, motosikletin cadde üzerinde seyir halindeyken gerçekleşti. Rögar kapağının aniden yerinden oynamasıyla sürücü, motosikletin kontrolünü kaybetti ve birkaç metre uçarak savruldu. Kaza anı, olayın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza sonrası sürücü yaralanırken, motosikletin ve sürücünün metrelerce savrulduğu anlar görüntülere yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Exit mobile version