Rojin Kabaiş otopsi sonucu belli oldu mu? Rojin Kabaiş nasıl öldü?

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş‘in ölümüyle ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Otopsi raporu ve olayın detayları haberimizde… Rojin Kabaiş Bulundu Mu? Van’da 27 Eylül tarihinde kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş‘in, kaybolmasından 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cesedi bulundu. Genç kızın bulunması […]

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş‘in ölümüyle ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Otopsi raporu ve olayın detayları haberimizde…

Rojin Kabaiş Bulundu Mu?

Van’da 27 Eylül tarihinde kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş‘in, kaybolmasından 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cesedi bulundu. Genç kızın bulunması sonrasında, ölüm sebebi hakkında merak edilen birçok soru gündeme geldi. Özellikle otopsi sonucu ve ölüm nedeniyle ilgili detaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Rojin Kabaiş’in Otopsi Sonucu Belli Oldu Mu?

Rojin Kabaiş‘in cesedi bulunduktan sonra yapılan ön otopsi raporuna göre, genç kızın üzerindeki kıyafetlerin tam olduğu ve cesedinin uzun süre suda kalması sebebiyle şiştiği tespit edildi. Bugün memleketi Diyarbakır‘da toprağa verilen Kabaiş’in kesin ölüm nedeni yapılacak detaylı otopsi sonrasında netleşecek. Şu an için olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve adli makamlar tarafından detaylı inceleme yapılıyor.

Rojin Kabaiş Nasıl Öldü?

Olayın ardından genç kızın ailesi ve yakınları, ölümle ilgili şüphelerini dile getirdi. Didem Arslan Yılmaz‘ın programına katılan Rojin Kabaiş’in ağabeyi, kardeşinin sudan korktuğunu belirterek, “Kardeşimi öldürdüler” şeklinde açıklama yaptı. Bu açıklama, olayın cinayet olabileceği yönündeki şüpheleri güçlendirdi. Henüz kesin bir bilgi olmamakla birlikte, adli makamlar olayla ilgili her ihtimali değerlendirmeye devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Rojin Kabaiş‘in ölümünün ardından başlatılan soruşturma, Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülüyor. Cesedin bulunduğu bölge ve çevresinde güvenlik kameraları inceleniyor, görgü tanıklarının ifadeleri alınıyor. Kabaiş’in ölümünün intihar mı, kaza mı yoksa cinayet mi olduğu henüz netlik kazanmadı ve tüm ihtimaller göz önünde bulundurularak detaylı bir araştırma yapılıyor.

Aileden Çağrı: Adalet İstiyoruz

Rojin Kabaiş‘in ailesi, kızlarının ölümünün aydınlatılması için yetkililere çağrıda bulundu. Özellikle genç kızın ağabeyi, kardeşinin sudan korktuğunu ve kendi isteğiyle göle gitmeyeceğini belirterek, olayın detaylıca incelenmesi gerektiğini ifade etti. Aile, adaletin yerini bulmasını ve kızlarının ölümüne neyin sebep olduğunun açıklığa kavuşturulmasını istiyor.

Toplumda Büyük Yankı Uyandırdı

Rojin Kabaiş‘in ölümü, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, genç kızın ölümünün aydınlatılması ve suçlular varsa cezalandırılması için çağrıda bulundu. Sosyal medyada açılan çeşitli etiketlerle, olayın üstünün örtülmemesi ve adaletin sağlanması talep ediliyor.

Exit mobile version